Ny efterskole

Som skrevet i tidligere blog, blev min mellemste dreng smidt ud af efterskole. Jeg havde glædet mig til han skulle på efterskole, det har været en lang proces at få ham til at gå med på den ide. Han er ved mig 100%, lige knap 1år nu. Han ønsker som tidligere skrevet, ikke at komme hjem til sin far. Det har ikke ændret sig, det ønsker han stadig ikke. Han var begyndt at komme i et selskab som ikke var godt for ham, og han gik nogle bekymrende veje. Så jeg var virkelig glad og lettet over at han nu skulle på efterskole, og at jeg kunne give lidt slip. Men i de 3 uger han har været på efterskole, er han blevet hjemsendt 3 gange, møder med forstander på skole, og frem og tilbage. Nu er han så smidt ud, og vi skulle finde ud af hvad han så skulle. Vi har fundet en anden efterskole, niveauet er højere rent fagligt, der er færre elever og det er en anden type af unge mennesker. Derudover er der knap så mange regler, og der er mere frihed og ansvar for de unge mennesker.

Min ældste søn på 20år, startede også på den samme efterskole, som min mellemste blev smidt ud af. Og han blev også smidt ud, og kom på denne efterskole. Den fuldførte han, og kom igennem med et flot gennemsnit.

Så nu har han gået en hel uge på denne skole, jeg er ikke blevet ringet op, og han er ikke smidt hjem på en tænker. Det er virkelig dejligt.

Jeg håber så inderligt at han nu tager sig sammen, og at han har lært en lektie.

Kan da undre mig over, at jeg indtil videre har haft 2 drenge som er gået akkurat samme vej i livet. Hmm, det kan give stof til eftertanke..

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar