Ny start-2

Fortsættelse fra forrige blog…

Nu har jeg så gjort det igen, sluttet vores forhold. Denne gang skal jeg holde ved. Jeg har måtte rykke mine børn ud af det hus vi havde sammen, det endte meget turbulent og voldsomt. Det hele er foregået så hurtigt. Det vigtigste for mig var at sikre mine børn og jeg, vi har skulle finde et nyt sted at bo, og få skabt et nyt hjem. Det er nu halvanden uge siden, og nu sidder jeg i en meget dejlig lejlighed, hvor der er god plads til børnene og jeg, og jeg kan have min klinik. Jeg har fået flyttet alle tingene, stort set selv, og er kommet på plads. Hvordan det er lykkes mig, ja det ved jeg ikke.

Jeg er fuld af skyld og skam, og synes det er mega pinligt, at jeg som 38årig kan ende på den her måde. At jeg udsætter mine børn og mig selv for alt dette rod, det er skrækkeligt. Men der er så stærke kræfter på spil her, det er så kompleks. Ingen vil kunne forstå det, hvis ikke de selv har oplevet noget lignende.

Fortsættelse følger…..

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar