Ny start-3

Fortsættelse fra forrige blog..

Fornuft og følelse følges ikke altid, og det er mega ambivalent..

Jeg kan huske min terapeut engang sagde til mig, “Camilla du tåler ikke alt det drama, det er for sort/hvid, du skal gå efter leverpostej”…. Øh ja okay så.. Kan man ikke lidt begge dele.. Hi hi.. Ej kan godt se hvad hun mener, og det giver god mening. Jeg har brug for stabilitet og tryghed. Jeg har, og ikke mindst mine børn har.

Jeg er faldet i en medafhængighed, et symbiotisk og meget usundt forhold. Jeg har brug for tilbagefaldsforebyggelse. Derfor har jeg allieret mig med min terapeut, som vil støtte og vejlede mig hele vejen. For nu skal jeg holde fast. Jeg må tage ejerskab over mit liv, og tage ansvar..

Jeg ved at det bliver benhårdt, og jeg vil komme til at savne ham frygteligt, og have en nærmest uimodståelig lyst til at kontakte ham.. Jeg får abstinenser, helt enorme følelser er på spil.

Men jeg kommer igennem det, jeg har styrken og viljen til det. Det ved jeg..

Så, jul 2020 kom an.. Den bliver god alligevel, jeg kan fokusere og koncentrere mig 100% om mine børn, det vil jeg glæde mig helt vildt til..

Kan I have en rigtig dejlig jul alle sammen, vi skrives ved<3

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar