Ny start-3

Fortsættelse fra forrige blog..

Fornuft og følelse følges ikke altid, og det er mega ambivalent..

Jeg kan huske min terapeut engang sagde til mig, “Camilla du tåler ikke alt det drama, det er for sort/hvid, du skal gå efter leverpostej”…. Øh ja okay så.. Kan man ikke lidt begge dele.. Hi hi.. Ej kan godt se hvad hun mener, og det giver god mening. Jeg har brug for stabilitet og tryghed. Jeg har, og ikke mindst mine børn har.

Jeg er faldet i en medafhængighed, et symbiotisk og meget usundt forhold. Jeg har brug for tilbagefaldsforebyggelse. Derfor har jeg allieret mig med min terapeut, som vil støtte og vejlede mig hele vejen. For nu skal jeg holde fast. Jeg må tage ejerskab over mit liv, og tage ansvar..

Jeg ved at det bliver benhårdt, og jeg vil komme til at savne ham frygteligt, og have en nærmest uimodståelig lyst til at kontakte ham.. Jeg får abstinenser, helt enorme følelser er på spil.

Men jeg kommer igennem det, jeg har styrken og viljen til det. Det ved jeg..

Så, jul 2020 kom an.. Den bliver god alligevel, jeg kan fokusere og koncentrere mig 100% om mine børn, det vil jeg glæde mig helt vildt til..

Kan I have en rigtig dejlig jul alle sammen, vi skrives ved<3

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar