Ny start

Jeg har skrevet tidligere om min ældste søn. Men jeg opsummerer lige:)

Han er snart 21år, jeg fik ham da jeg var 17år. Han kom på efterskole i 9 klasse, da han kom ud i problemer og var meget eksperimenterende. På efterskolen mødte han en sød pige, som han blev meget glad for. Han afsluttede 9 klasse rigtig flot, og kom tilbage til Esbjerg hvor han startede på gymnasiet. Der gk dog ikke længe, så spurgte han om han måtte flytte til Silkeborg, op til kæresten og hendes forældre. Det gik hans far og jeg med til, med lidt vemodigt hjerte:)

Der har de så boet de sidste 4år ca. Nu er de så flyttet til Århus, i deres helt egen lejlighed. Jeg var oppe og besøge dem sidste weekend, og hvor gjorde det mig glad og stolt. Tænk engang at han er blevet så fornuftig en ung mand, jeg er ret imponeret. Når jeg tænker på hvor bekymret jeg har været for ham, og hvor mange problemer han havde på et tidspunkt. Han har virkelig fået vendt det op og ned, og tager nogle vildt fornuftige valg.

Der er ikke meget ballade over ham idag, måske lidt for lidt.. Hi hi.. Han går meget op i kunst og interesserer sig meget for historie, guderne skal  vide hvor det kommer fra:)

Kan i nu have en dejlig dag derude…

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar