Opgaveskrivning!!

Puha, er træt, virkelig træt.

Ja beklager min lidt negative blog, men nu kommer den altså.

Jeg er presset, både privat, arbejde, fritid og uddannelse. Jeg har skulle igang med at skrive min afsluttende eksamensopgave, i rigtig lang tid. Men jeg har bare ikke kunne finde lysten, energien eller overskuddet til det. Det er en stor opgave, som kommer til at kræve meget af mig. Jeg skal beskrive hele min udvikling igennem uddannelsen, både personligt og fagligt. Det er 5 år vi snakker om, der er godt nok sket meget. Nå, men jeg er kommet for sent igang, og nu er jeg virkelig presset.

Når opgaven er afleveret, skal jeg til mundtlig eksamen. Så om en måned skulle jeg kunne kalde mig selv certificeret psykoterapeut. Uhh det bliver dejligt at få lukket det kapitel.

Så tak for mig lige nu, jeg vil videre til opgaven:) Jeg håber I alle har det godt derude..<3

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar