Parforhold-1

Nå, nu er der så sket det, at jeg er blevet single efter 2 år i et forhold.

Jeg har kortlagt mit liv, udfra de forhold jeg har haft. Det ansvar jeg selv har haft i at de er gået i stykker, og det mønster der tegner sig for mig, og ikke mindst hvilke ligheder de har.

Jeg flyttede hjemmefra da jeg var 16 år gammel. Jeg boede ved min far, mine 2 brødre, min fars nye kone og hendes 2 døtre.

Det var nogle meget turbulente år, og der var flere ting der gjorde, at jeg flyttede hjemmefra.

Jeg havde fundet sammen med en mand der var 8 år ældre end jeg, og han var ikke den mand min far ønskede jeg skulle have. Så han forbød mig at se ham. Det endte galt, og en dag jeg kom hjem fra skole, pakkede jeg mine ting og flyttede ind til kæresten.

Vi var sammen i 5 år, og jeg fik barn med ham da jeg var 17 år gammel.

Efter 2 1/2 år ca, går jeg fra ham, får en lejligehed til min lille søn og jeg. Efter kort tid vælger jeg at flytte tilbage til ham igen. Det er ikke et godt forhold, og jeg kan sige rigtig mange ting om det, men det vil jeg ikke gøre her.

Vi er sammen i alt 5 år.

Når jeg tænker tilbage til den tid, var jeg jo ikke ret gammel, meget naiv og meget godtroende. Grunden til at jeg var sammen med ham, var helt sikkert fordi det var spændende, jeg følte mig passet på og beskyttet. Der var mange ligheder mellem min far og jeg, men det var bestemt ikke noget jeg kunne se dengang. Desuden var jeg meget rebelsk og oprørsk, og min far skulle i hvert fald ikke bestemme noget længere.

Fortsættelse følger….

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar