Parforhold-2

Jeg flytter som sagt fra min søns far.

Jeg er single i ca 3 mdr, og så møder jeg en ny mand.

Der går ikke lang tid før vi flytter sammen, vi får i alt 3 børn sammen, og når også at blive gift. Vi er sammen i ca 14 år. Ham går jeg også fra, ca midtvejs i forholdet. Men igen går der ikke længe, før jeg flytter sammen med ham igen.

Min far har igen en mening om ham, og tror ikke det er et godt forhold jeg er i.

Jeg udvikler mig ret meget i løbet af de år, vi får begge uddannelser, jeg går igang med at uddanne mig til psykoterapeut, har en masse individuel terapi, vi går i en lang periode i parterapi, og han får også individuel terapi.

Vi udvikler os i hver vores retning, og har ikke længere de samme ønsker og behov, og vil noget forskelligt i livet. Kærligheden imellem os gled lige så stille væk.

Der sker mange ting de sidste 5 år af vores liv sammen, vi mister en lille pige, jeg mister min far, han sin morfar, og jeg får sclerose. Udover det min ældste søn som er kommet ud på et sidespor.

Fortsættelse følger..

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar