Parforhold-3

Manden jeg er sammen med i 14 år, bliver jeg skilt fra. Nu er jeg for alvor blevet tydelig omkring, at jeg skal være selv, finde mig selv før jeg finder en ny.

Helt ærligt, det lyder virkelig som om at jeg ikke kan være selv, og at jeg er afhængig af at have en mand i mit liv. Det er jeg, det indrømmer jeg gerne.

Derfor, meget vigtigt jeg forbliver single. Øh ja – det er jeg så ikke særlig længe. Jeg er single i ca 3 mdr, så møder jeg en mand. Jeg er ret tydelig overfor ham, melder klart ud at jeg ikke skal have en kæreste, og at vi kun skal være “putte”-venner. Det er så ubeskrivelig fantastisk, følelsen han giver mig kan ikke sammenlignes med noget andet.

Han er ubeskrivelig. Jeg føler mig som en prinsesse, når jeg er sammen med ham, hele verden drejer sig kun om mig. Jeg kan nu, efter at have haft lidt mere terapi, godt se at jeg kommer mig selv helt nær i selskab med ham. Det er egentlig ikke noget han gør eller siger, der giver mig denne følelse og fornemmelse, det er noget inde i mit følelsesliv. Noget jeg har higet efter hele mit liv, omsorg og kærlighed jeg ikke har fået fra jeg var helt spæd.

Jeg er sammen med denne mand i 2 år. Ham går jeg også fra på et tidspunkt, da der er noget der ikke føles rigtigt. Jeg finder sammen med ham igen, og vi flytter endda sammen. I bagklogskabens lys skulle jeg have set det her komme. Jeg går fra ham igen. Nu må det være slut.

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar