Pas nu på Jer selv derude

Åh ja, hvad mener jeg så med det!!

Uanset om man har sclerose, en anden sygdom eller slet ingenting, så er det dælme et vigtigt budskab.

Det er jeg virkelig ikke særlig god til. Jeg er i en periode, hvor jeg tænker meget over hvad der er godt for mig, og hvad der ikke er. Det er sindsyg svært at finde en balance i det hele synes jeg.

Jeg bliver snart 38 år, og jeg synes stadig det er svært.

Arbejde, børn, fritid, kæreste, veninder, familie osv osv. Mit arbejde tager alt for meget af min energi, har skrevet tidligere blogs omhandlende dette. Jeg vil så gerne kunne fordybe mig i hjemmeside, starte selvstændigt – men hvor er tiden og overskuddet til det.

Konstant afvejning, dilemmaer, skyldfølelse, fravalg, tilvalg, normer, lyst, ikke lyst…

Jeg bulrer ofte lidt for meget der ud af, og kan glemme at jeg har sclerose. Den dukker så lige op engang imellem, og tvinger mig til at mærke efter.

Jeg er på den måde glad for min sygdom, hvis jeg ikke passer godt på mig selv, får jeg et attak. Bum, der var konsekvensen..

Så igen, pas på Jer selv derude. Vi har kun dette ene liv, og hvad er i virkeligheden det vigtigste, kernen – nerven i dit liv!!!

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar