Rod i hjemmet, giver rod i familien

En forholdsvis lille lejlighedsoperation tager i den grad kræfter derhjemme. Det er nu ikke fordi de fysiske kræfter er brugt op endnu, men det at bo i byggerod, tager derimod hårdt på kræfterne i det lille hjem. Tømrer, VVS´er, og elektrikere kommer og går i det lille hjem på Nørrebro. Larmen fra håndværkerne gør at min datter har svært ved at sove middagslure, og dermed bliver der ikke mange pauser til min kæreste i løbet af dagen. Børnene vågner ofte op til nye ændringer I lejligheden, og får dermed ikke den stabilitet de har brug for, for at kunne slappe af og falde til ro.

Mai Britt og jeg snakker konstant om, hvordan vi nu skal planlægge dagene, så det går mindst ud over børnene. Men det er svært. For enten er mor væk, ellers er far væk, så den samlede familietid er i den grad reduceret.

Om nogle uger burde vi være klar til at rykke ind i vores nye lejlighed, og dermed kan vi gå i gang med 2. etape. Jeg forventer ikke den tager lige så mange kræfter, men man ved jo aldrig.

En ting er helt sikkert. Når lejligheden er færdig, så skal specielt Leo forkæles. Det er gået hårdt ud over ham, at vi ikke har tiden til at tage på legepladsen, eller i et legeland, hvor han kan bruge alt sin ubrugte energi.

I får lige lov til at kigge med på byggeriet:

 

26854964_10156709347434298_411193535_o Køkkenet er meget tæt på at være færdigt26937502_10156709346974298_472452591_oStuen er spartlet og klar til maling

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar