Så blev den lille hund klippet

Jeg har tidligere skrevet en blog om min yngste søn som har allergi, og det viser sig at han ikke kan tåle hunde. Den hund vi har er en bomuldshund, så den burde være allergivenlig. Men da han heller ikke kan tåle støv, og hunden er langhåret, kan han altså ikke tåle den.

Så hunden er blevet klippet, før var hun ret langhåret, men det er hun så ikke mere. Jeg håber det hjælper lidt.

Det er så ikke kun hans allergi der gør, at jeg har fået hende klippet, det er altså også det kæmpe arbejde det førte med sig.

Indrømmer det gerne, det var altså et stort arbejde, puha. Vil helst have hende langhåret, men jeg må også erkende at jeg ikke bruger den tid på det som jeg burde. Så altid dårlig samvittighed.

Hunden virker ret ligeglad, hun kan jo heller ikke se sig selv:-)

 

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar