Så blev det jul<3

Ihh altså jeg elsker julen, det er så dejlig en tid med hjemmebagte småkager, konfekt, drillenisser, juleslik, juletræer og gaver.

Men jeg vil sige denne jul er lidt mere hektisk end jeg er vant til, og mere end jeg bryder mig om.

For det første er vi lige flyttet i et hus, så her er flytterod osv. For det andet skal jeg arbejde en del, hvilket jeg har svært ved at overskue, fordi jeg snart er færdig med at arbejde på den arbejdsplads.

Så alt det, samtidig med at skulle købe adventsgaver, julegaver, hygge med drengene og have overskud og tid til at bage som jeg plejer, er lidt svært.

Jeg føler jeg er totalt bagud, det stresser mig altså. Det er jo ikke det, der er meningen.

For første gang skal kæresten og jeg holde jul sammen, og så i vores nye hjem. Det bliver da dejligt. Men det bliver altså også en lidt trist jul, for jeg har ikke mine drenge hjemme. Æv altså..

Vi har valgt at invitere mine brødre og min mor og morfar til at komme i julen. Mine brødre bor i henholdsvis København og nord for Aalborg, de kommer d.23 og bliver et par dage. Det er dejligt og jeg glæder mig til at være sammen med dem. Men det giver mig også lidt ekstra at tænke på, både praktisk og økonomisk.

Jeg falder hurtigt ind i rollen som den der tager mig af alt, sørger for at alle har det godt.

Jeg har for en del år siden efterhånden, besluttet mig for ikke at skulle fare rundt og gøre en hel masse for andre, når de tilsyneladende ikke har noget problem med at slappe af og smide benene op.

Jeg har i mange år øvet mig på dette, på at lade være. Men nu kommer jeg da vidst til at falde i den rolle igen… Arghhhh altså…..

Hvad gør jeg!! Ja jeg har meldt ud og uddelegeret opgaver til dem alle sammen, men det er kun ift juleaften. Jeg skal  også have sagt til dem, at jeg ikke sørger for mad og drikkevarer alle dagene, det må de være behjælpelige med.

Så vi alle kan få en god jul, også mig:)

Glædelig jul til Jer alle sammen<3

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar