Sikke et l…. år!

Året er (heldigvis) snart ved ende. Et år er gået med et forfærdeligt arbejdsår, hvor alle de grundlæggende rammer for at gøre et godt stykke arbejde har været væk. I mit arbejde har man brug for forudsigelighed. Eleverne har brug for forudsigelighed, og forældrene har brug for forudsigelighed. Det kan man ikke ligefrem sige, vi har haft. Ikke mange dage har lignet hinanden, og man har brugt umenneskelige mange kræfter på, at konstant skulle omstille sig i forhold til sit arbejde. Den her omstilling går også ud over privatlivet. Det er svært at være helt klar i hovedet og tilstede i privaten, når rigtige mange rammer omkring en ikke er stabile – og man ikke ved, hvad der venter i morgen.

Så jeg håber virkelig at 2021 bliver anderledes. Jeg drømmer om en stor folkefest til sommer, når vaccinationsprogrammet har ramt hele verden, og at vi igen kan begynde at leve et forholdsvist bekymringsfrit liv. Det bliver så rart, at kunne se TV-avisen, uden at skulle forholde sig til Corona.

Nu står jeg og mine kollegaer på frontlinjen, og vi ved ikke, om vi kan holde jul med vores nære. Når man som jeg, skal være på arbejde med en masse elever, ledelse og kollegaer, så er det ikke sikkert, man får lov at gå fri. Jeg håber virkelig ikke, at det ender med, at vi ikke kan holde jul med familien, så børnene får taget en jul fra sig, når det er nu, at julen er sjov for de små. Vi må se, og håbe at alle kommer sikkert og glade igennem julen.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar