Skal vi have vores skolepenge tilbage?

Hvornår er videnskaben blevet en del af problemet? Hvornår er det blevet muligt, at selv selektere sine eksperter på områder, for at få ret, eller selv kunne begribe virkeligheden? Jeg husker i hvert fald ikke, at det er, hvad jeg lærte i min gamle folkeskole. Her brugte vi meget tid på fakta og kilders ophav. Efter at have besøgt et par borgerfrihedskæmpende websites, tænker jeg nogle mennesker burde få sin skolepenge tilbage, og evt. bruge dem på et nyt forløb på VUC. For det er rystende mange danskere, der tror på konspiratoriske teorier. Vi ser de samme udfordringer i USA, hvor deres udfordringer er massive. Jeg kan ikke huske, hvem der siger dette, ”Du kan vinde en diskussion med et geni, men du har ikke en chance mod en tåbe”. Citatet er helt sikkert ikke præcist angivet, men jeg tror I forstår pointen.

Videnskab har gjort os så vanvittig meget godt. Jeg er f.eks. funktionsdygtig på grund af den, vi har udryddet forfærdelige sygdomme med den, og jeg kunne blive ved. Alligevel skal vi diskutere med landsmænd, at vi har en grim og modbydelig virus i Danmark. Vi skal stadig diskutere, om det er en agenda fra Bill Gates,5G, eller regeringen der vil udhule den danske økonomi. Hvor får disse mennesker disse ideer fra? Youtube, FB-grupper, sidder der er dokumenteret for ikke sandhedssøgende. Så bliver det pludseligt svært. For hvordan skal vi skabe samme sandhed, samme virkelighed, hvis man kan smutte fra den virkelighed og sandhed, man ikke kan lide, over til en man bedre kan forene sig med? Jeg ved det ikke. Jeg er ikke et geni, men jeg da, at dette kan være farligt for vores demokrati og generelle vidensniveau og oplysning, hvis dette breder sig endnu mere.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar