Sne<3

Da jeg står op denne mandag morgen, og kigger ud i haven, kan jeg se der ligger et fint hvidt lag sne. Der drysser store snefnug ned fra himlen, og jeg bliver så varm om hjertet. Jeg elsker virkelig sne. For mig har det en helt særlig betydning.

Da min lille datter Lucia skulle begraves, dryssede der fine snefnug ned fra himlen, de dalede lige så stille og roligt ned fra himlen. Vi havde fået min bror til at synge en sang, da vi alle stod på kirkegården hvor hun skulle begraves. At være tilstede i det, så tragisk og sørgeligt et øjeblik, men alligevel så fantastisk smukt og eventyrligt, det er et minde der har en stor betydning for mig.

Så når der igen sådan en mandag morgen, falder sne, tænker jeg på min datter, og den dag hun blev begravet. Hvor var det dog en smuk dag.

Sne er fortryllende, magisk, det lyser hele dagen op, og giver mig så meget energi. Det er som om at alt andet viskes bort, det hele ser så rent og pænt ud, ensartet hvidt over det hele.

Det kan altså heller ikke blive forår før der har været sne:)

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar