Surhed smitter

Kender du det, du kommer hjem fra arbejde, du har haft en travl men god dag. Humøret er godt, og du glæder dig til at se din mand træde ind af døren. Han kommer ind, og du mærker med det samme at der er en negativ aura omkring ham, så forpester den gode stemning der lige var for 2 sek siden..

Hmm det er da for belastende.. Det dårlige humør og den negative energi smitter a h….. til… Det er mega belastende..

Jeg har igennem årene lært at forholde mig til dette, uden at det lader mig påvirke som det tidligere gjorde. I sådanne tilfælde, siger jeg til min bedre halvdel, at jeg er i godt humør, og jeg er glad. At han er sur eller irriteret må være hans, det har intet med mig at gøre… Jeg forbeholder mig retten til at fortsætte mit gode humør.

Ja okay, det lyder lidt for let, og det er det heller ikke.. OG jeg er heller ikke en helgen, det kan ske jeg hopper med på hans dårlige vipes, og så er vi der sammen. Jeg vil gerne høre om hans dårlige dag, eller hvad der går ham på, altid…. Så længe han siger noget om det, så er jeg godt tilfreds.

Men prøv det, se om det gør en forskel for dig:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar