Symptombehandling!!!!!!

Jeg er gået igang med en ny bog, egentlig fordi jeg er nysgerrig på traumebehandling og den tilgang som hele vores psykiatriske behandlingssystem har overfor mine medmennesker.

Min lyst til at blive klogere på dette område, var egentlig fordi jeg i min virksomhed som psykoterapeut ikke følte mig rustet godt nok til klienter med traumer. Jeg skal træde varsomt, for ikke at risikere at re-traumatisere klienter, så det bliver endnu sværere for dem at leve deres liv.

Så jeg har fundet denne bog, og hold da op den er spændende. Udover at den giver mig en forståelse rent biologisk og videnskabeligt for traumebehandling, giver den mig værktøjer till at arbejde terapeutisk, og den har i den grad også centreret mit eget dilemma i det at arbejde i psykiatrien. Jeg arbejder ikke længere i psykiatrien, eller det vil sige jeg afløser på psykiatriske afdelinger, da jeg ikke har fast arbejde lige nu.

Men jeg har godt nok været frustreret mange gange, jeg følte ofte at jeg løb panden imod muren. Jeg er blevet klar over, at det er hele mit menneskesyn som er blevet vendt op og ned. Jeg kunne mange gange ikke se mig selv i øjnene. Jeg følte ikke det var godt nok, det jeg var ansat til.

Jeg vil uddybe dette i efterfølgende blogs…

God efterårsdag derude:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar