Tag en tur ud med din far

I min familie er vi tæt knyttet. Vi ser hinanden ofte, selvom afstanden mellem Lolland og København er en smule stor. Når min familie kommer ind til København, så er vi ofte alle sammen, sammen. Derfor besluttede jeg at give min far en tur sammen med mig, hvor vi skulle smage på portvin, gå på bar, og derefter tog vi ud og spiste wienersnitzler.

Vi er aldrig alene sammen mig og min far. Derfor var det virkeligt rart at være ude sammen, bare som far og søn. Man kommer tættere på hinanden, og man snakker og oplever hinanden på en helt anden måde. Min far var rigtig glad for vores far og søn dag, og det samme var jeg!

Så kære læser. Hvis du stadig har dine forældre, så tag ud med dem. Tag din mor eller far i hånden, og giv dem en oplevelse, som I altid kan have som et minde sammen. Det koster ikke megen tid eller penge. Det er slet ikke det som det handler om. Det handler om nærvær og at bruge vores kostbare tid med dem vi elsker. Næste projekt må være en tur til England med min far og se fodbold og gå på pub. Men jeg skal også ud og lave noget med min mor i den nærmeste fremtid, så vi også kan få et dejligt minde sammen.

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar