Turen går til Sverige

Jeg skal til Sverige.. Jeg har aldrig været i Sverige, men ved jeg kommer til at elske det land. Kender I det?:)

Det er dog ikke en tur, som jeg selv ville have planlagt, så er ret spændt. Mine kære brødre og min ældste søn på 20 år har planlagt at vi skal på vandretur, med alt hvad det indebærer. De snakker om havkajak og rapelling.. Øh jo.. Nu er jeg ret meget en person som har brug for kontrol og at det hele er planlagt ned i mindste detalje. Jeg er på mange måder meget bekvemt med det trygge og forudsigelige.. Men nu får jeg så lov at øve mig, øve mig på at slippe kontrollen og ikke vide noget som helst. Det er ret angst provokorende for mig.. Jeg håber de har styr på det. Ha ha… Eller også har de ikke, og så går det nok også.. Måske:)

Jeg aner ikke hvad jeg skal have med, øh ja det bliver spændende. Jeg er vant til at have styr på mine brødre, jeg er storesøster og har helt sikkert altid været lidt som en mor for dem. Ikke i vores voksne liv, det har jeg givet slip på, men i hele min barndom. Så nu er rollerne byttet om, det er egentlig ret fedt når jeg lige tænker over det:)

Jeg skal ligge billeder op og skrive om min tur i min næste blog:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar