Ulemper ved fugle i haven

Hmm okay, jeg elsker fugle, og jeg vil meget gerne have dem i min have, jeg gør faktisk alt hvad jeg kan for at de synes min have er attraktiv at være fugl i…

Men de er altså lidt irriterende lige nu:) Alle mine jordbærplanter, alt det jeg sår i haven, får de lige så hurtigt som jeg kommer det ned i jorden, op igen.. De flyver afsted med det, og efterlader huller og jord over det hele.. Ej men seriøst altså… Okay jeg kan ikke hidse mig op over det, griner egentlig lidt af det, for jeg vil så gerne have fugle i haven, så det har jeg også.. Jeg holder dem beskæftiget og de holder så sandelig også mig beskæftiget. Om vi får jordbær, ærteblomster og blomster i haven er uvist:)

Men søde det er de altså:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar