Vinterbadning

Her kommer så lige en lille blog omkring vinterbadning. Eftersom at jeg nu bor helt ned til vandet, har flere prikket lidt til mig, og spurgt om jeg ikke skal med i den klub hvor man vinterbader.

Der er alle mulige gode grunde til at gøre dette, ifølge Google og mine venner og veninder:)

Jeg kan dog så finde en meget god grund til ikke at gøre det, og det er, at det må være forfærdelig ubehageligt. Og så tænker jeg, hvorfor er det lige jeg skal det. Hmm ikke for min skyld i hvert fald.. Hi hi..

Selv om sommeren når det er meget varmt, kunne jeg ikke helt komme i tanke om at hoppe i. Jeg bryder mig simpelthen ikke om det. Hvorfor, det ved jeg ikke..

Måske nogle af Jer kan lide at vinterbade, så kan I få havet helt for Jer selv:)

God dag derude.

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar