Tid til at komme tilbage til rutinelivet.

Rutiner er ikke det mest sexet på denne jord. Eller, mine rutiner er i hvert fald ikke så sexet, men de danner grobund for velvære og ro. Jeg har nogle enkelte rutiner, som jeg ved, der giver mig en masse overskud, men dem er jeg desværre gået væk fra. Det kan være sundt at tage en pause fra sine rutiner, for der skal også være plads til at skeje ud og leve som man vil.

 

En af rutinerne jeg er gået væk fra er min livstils-app. Appen gav mig overblik over motion og indtag af kalorier. Efter jeg slap håndbremsen, er dette sket:

  • Jeg har fået 3 kilo ekstra på kroppen.
  • Jeg får ikke gået ca. de 12.000 skridt om dagen, som jeg plejede.
  • Jeg hører ikke lige så meget lydbog mere, da jeg hører under gang.
  • Jeg har været træt om aftenen, og ikke haft overskud til at læse bøger.

 

Tænk. At give slip på det, som har givet mig så meget indhold og struktur, kan betyde at så mange ting skrider. Jeg må op på hesten igen.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar