Tiden hos neurologen er sikkert givet godt ud

Med ganske jævnlige mellemrum bliver jeg nu tilset af en neurolog på det sygehus jeg nu er tilknyttet. Hvilket bestemt ikke var tilfældet på det sted jeg var tiltknyttet før. Bla. derfor er jeg nu glad for at jeg har “løst sognebånd” og benyttet mig af frit sygehusvalg, så jeg nu bliver behandlet og tilset i en anden region. En flytning, som forløb gnidningsfrit.

På det nye sted har jeg haft den samme neurolog hver gang. Måske tilfældigt men før har jeg haft den samme neurolog to gange på 8 år og skulle starte forfra næsten hver gang. Det var temmelig træls at det meste af konsultationen gik med at neurologen bladrede i gamle notater.

Nu kommer jeg som sagt til neurolog efter bogen. Dvs som foreskrifterne tilsiger. Heldigvis er der ikke meget nyt at sige om min sklerose – den er forholdsvis stabil – og jeg kan da godt tænke at det er spild af tid. Men det er det jo ikke ! Og jeg synes faktisk det er trygt, at der bliver holdt øje med mig ligesom der bliver holdt meget øje med mig af sygeplejerne til behandlingerne. Her foretager de test hver gang, jeg bliver stillet spørgsmål og skal også selv udfylde et kort spørgeskema.

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar