Træningen fortsætter

i am strong

Jeg har stadig en aftale med en fysioterapeut, som jeg træner sammen med en gang om ugen. Jeg forsøger at træne yderligere to gange selv i motionscenter. Det går fint, og jeg kan tydeligt mærke at jeg ikke har smerter mere – det er fantastisk!

Jeg er stadig udfordret på at jeg ikke kan løbe, men jeg får pulsen op på cyklen, crosstraineren og romaskinen. Herefter har jeg en del øvelser ved de forskellige maskiner.

Den største forskel for mig er, at det er en professionel som har kendskab til MS, som har lavet mit træningsprogram. Jeg har mange gange selv forsøgt at lave et program, men jeg har også mange gange trænet for hårdt eller forkert, så det har givet flere smerter, og derfor stopper jeg hurtigt igen.

En kæmpe anbefaling fra mig er at lave et program, som tager hensyn til dig og dine udfordringer :-)

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar