U2 gav en god koncert i Royal Arena

U2 koncert i Royal Arena den 30. september 2018
U2 koncert i Royal Arena den 30. september 2018

På mirakuløs vis fik jeg billet til U2 koncert i Royal Arena den 30. september 2018

Historien om hvordan jeg fik billet vil jeg ikke gå i dybden med men bare sige at Bono har ret da han på et tidpunkt i koncerten siger at “venskab er et sakramente”

U2 gav to koncerter i Danmark i denne omgang – den 29. og den 30. september 2018.

U2 i Royal Arena – “Even better than the Real Thing” fra albummet “Achtung Baby”, 1991

 

Anmeldelserne var mildest talt ikke overvældende efter den første koncert:

3 stjerner ud 6 seks hos Gaffa – Tynget af visuals og understregninger

3 stjerner ud 6 seks hos Ekstra Bladet – Vanvid: Selvmord af U2 i Royal Arena

Bekymrede det mig ? Næh. Anmeldelser er subjektive og “bare” en mening.

Som ved alle U2 koncerter er der budskaber, der skal ud og det er sådan det ER.

Jeg kan godt lide at man bruger den platform man har til at give udtryk for sine holdninger og meninger. Det kan godt være man skubber nogle væk og så ? MacPhisto (Bono´s djævlefigur) sagde det helt enkelt: der er mange som mig og det er, når du lukker øjnene jeg arbejder allerbedst.

Koncerten den 30. blev dedikeret til Kim Larsen, som døde samme dag. Bono reciterede fra ‘This Is My Life’, som Kim Larsen og Gasolin’ udgav i 1976.

“This is my life. This is my time. You show me the light. And I go there. Give me the wine. Bitter and sweet. And a little bit of bread. That’s all I need.”

– mens en storskærm viste et portrætbillede af Kim Larsen. Stærke ord af Larsen og et flot punkttum for en vidunderlig koncert,

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar