Ud med bolden, ind med bøgerne

0x500

Bogklubbens første bog der skal læses. 

 

Bøger og fodboldspillere har sjældent været følgesvende. Fodboldspillere bliver ofte beslægtet med, går op i sit udseende, ikke boglig, og at der kun eksisterer fodbold i deres verden. Denne stereotypiske fremstilling har jeg ofte mødt, og jeg må også indrømme, at det nok er størstedelen af dem, jeg har spillet med, der passer udmærket til stereotypen. Det gjorde jeg også selv, men i takt med jeg har fået mig en uddannelse, og selv går mere op i hjernegymnastik end foldbold, så er jeg blevet langt mere boglig. Jeg jongelerer ofte mellem tre bøger på en måned. Nogle læser jeg i bogform, og nogle tager jeg i form af en lydbog på mine gåture.

Ved årsskiftet stoppede jeg på mit hyggehold, da jeg synes, jeg skal bruge meget tid på hyggebold, når jeg faktisk ikke rigtig gider, når det kommer til stykket. Det endte med, at vi var flere der gik fra, og nu har startet en bogklub. En klub der i bund og grund er en dårlig undskyldning for at mødes, så vi kan drikke lidt alkohol sammen, hygge og snakke en lille smule om månedens bog.

Jeg ser frem til at læse mere skønlitteratur, og håber at denne forsamling, kan udvide min menneskelige horisont endnu mere, samt give nogle skønne aftener med nogle gode venner.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar