Uge 1 i Thailand

Så er der gået 7 dage siden vi landende i Bangkok lufthavn. Hårde 10.5 times flyvetur blev klaret, uden de store nedsmeltninger hos børn eller forældre. Vi landede kl 06 i Bangkok tid, og det danske ur på armen sagde 01.10. Vi var i Bangkok i 2 dage, og med børn er det mere end rigeligt. Den by er så vanvittig og hektisk, men alligevel ville jeg gerne opleve mere af Bangkok, men det skulle være uden børn.

Efter to dage, gik turen videre til Koh Lanta, som ligger i den sydlige del af Thailand. Vi kommer i lav sæsonen, og selvom der er turister, er der faktisk ikke mange. Bungalows/hytterne er også nemme at få fat på, og vi bor for 190 kr.pr. nat, hvor vi får 90 kr. til morgenmad hver morgen. Aftensmaden plejer at blive 750 bath (ca. 160kr) for x 3 risretter med kylling, 2 x pomfritter, 1 vand, en thailandsk vand med brus, og naturligvis en kold bajer. Så det er billigt!

Vi bor lige ned til stranden og hver dag har der været sol og næsten skyfrit. Det er et rent paradis må jeg indrømme, og heldigvis har vi ikke oplevet noget sexindustri på Koh Lanta, og på sådanne øer eller byer har vi heller ikke lyst til at bo. Mange af de fordomme jeg havde om Thailand er klart ikke bekræftet, og Thailand har derimod overrasket mig yderst positivt!

martin3martin1martin2

 

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar