Vælg dine fodboldkampe med omhu

Da Brøndby og Midtjylland spillede pokalfinale, prøvede jeg ihærdigt at få Leo med på ideen. Jeg sad klar på tasterne kl. 10 en onsdag formiddag, for at få fat i billetter. Desværre var 10000 hurtigere end mig, og derfor kunne jeg ikke få billetter. Heldigvis fik jeg fat i 2 billetter et andet sted, men tog min far med i stedet. Det var en god ide!

Da kampen sluttede udbrød der slåskamp på tilskuerpladserne. Vi sad i neutralt afsnit, og det er her der burde være sikkert for børnefamilier. Desværre var der 8 drenge/mænd, som var yderst opsat på ballade. Det endte i blodbad mellem kamphanerne, og det ville havde været et forfærdeligt øjeblik for Leo. Hvor er jeg dog glad for han ikke kom med!

Så kære fodboldglade familier. Vælg kampe med omhu. Det kommer jeg til fremover!

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar