Vi er ikke kommet bare et skridt videre med det køkken projekt

Jeg har vist fortalt at vi skal have nyt køkken ? Tvundet af at ejendommen skal have altaner, SKAL vi simpelthen have nyt køkken, da døren til altanen kommer til at være der hvor vi har vask idag.

Det trænger nu også til en update….

Selve altanprojektet er nu godkendt af kommunen men trækker yderligere et halvt år ud og kommer til at koste 50% mere end da projektet startede for 4 år siden. Og mere end et år siden vi begyndte at gøre os tanker om køkkenet, da vi blev stillet i udsigt at altanen kom på i august 2020. Det gjorde den så ikke og da vi var startet med indledende øvelser kan vi snart fejre 1 års jubilæum i et halvt nedtaget køkken.

Det er jeg træt af og lige nu hænger det køkken- og altanprojekt mig langt ud halsen. Det bedste der kunne ske for mig nu var det hele blev aflyst – men det gør det ikke og det er sikkert også meget fint.

I forhold til hvilken andre problemer der har været det sidste års tid er køkkenproblemet et luksusproblem. Men skideirriterende alligevel.

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar