Vi har mange…. rigtig mange.

edderkop

 

VI har rigtig mange edderkopper i år. Jeg har aldrig oplevet så mange edderkopper før. Jeg har absolut ingen problemer med edderkopper, men det har mine børn. Hold nu fast…. min datter på 17 år har sovet flere nætter på sofaen i stuen, fordi hun har set en edderkop på værelset… ( Jeg har forsøgt at fortælle hende, at de også er i stuen )

Jeg synes det er meget “sippet” at en pige på 17 år ikke kan tage et stykke køkkenrulle og fjerne edderkoppen, men det kan/vil hun bare ikke!

Jeg er meget imponeret over edderkoppens arbejdstempo. Billedet viser en edderkop, som har lavet dette spind i løbet af få timer – de er godt nok effektive.

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar