Vi har vel alle drømme

Jeg har været en tur i København i forbindelse med job, og i den forbindelse forlængede jeg opholdet i Købenavn med en dag, hvor min mand tog med.

Vi boede tæt på Søerne, og vi var heldige med godt vejr, så vi tog en dejlig gåtur omkring Søerne. Det var en fantastisk tur, hvor der gik mange mennesker og en del motionister. Det er jo et fantastisk sted i indre København. Der er ro og flot natur – og alligevel tæt på Rådhuspladsen.

Vi er jo fra Nordjylland, hvor huspriserne er lidt anderledes end i København, så vi tjekkede lige et par lejligheder som er til salg. Okay, jeg kan godt se vi ikke kommer langt med pengene, men jeg kunne godt overveje at bo med den beliggenhed.

Jeg tror jeg drømmer videre….

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar