“Vil I med til USA?”

Øhhhh hvad, var mit svar? “Har I mere ferie tilbage?” var næste spørgsmål. Øhhhh ja, det tror jeg nok, var mit svar.

foto7

Jeg fik 2 knivskarpe spørgsmål forleden af min veninde. Vi sad i hallen og så en håndboldkamp. Jeg var slet ikke klar til at snakke ferieplanlægning eller feriebudget på dette tidspunkt.

Hendes mand arbejder i et international virksomhed, og han skal til Las Vegas i januar, og han havde spurgt om hun ville med en tur til USA, så kunne de bliver der i nogle ekstra dage efter hans møder var afsluttet.

Efter en kort dialog med min mand meddelte vi, at vi var klar til en tur til USA i januar 2019.

Vi flyver til San Francisco, hvor vi skal være nogle dage. Herefter går turen syd på. Vi har kun booket overnatning i San Francisco, herefter tager vi tingene som de kommer.

Roadtrip-californien-klassiske-rute

( billedet lån af USArejsetips.dk )

VI har booket billetter til besøg på Alcatraz og en cykeltur over Golden Gate, men ellers er der pt ikke booket andet end en kæmpe bil, som skal fragte os rundt.

Vi slutter i LA, hvor turen går hjemad igen.

HIT ME med ting vi skal opleve fra Sanfracisco til Los Angeles!

1920px-Ahmet_Yalçınkaya_2016-04-17_(Unsplash)

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar