Bestilt ferie til maj 2022

Vi har bestilt ferie til San Sebastian i maj 2022. Det er ikke usædvanligt at vi bestiller ferie i god tid, men måske er det lidt skørt af os i denne tid, hvor alt kan lukkes ned med kort varsel.

Vi er de vildeste… måske vil nogle kalde os naive, men nu har vi i hvert fald taget chancen og bestilt en uges ferie til Spanien i maj 2022.

San Sebastián er en by i regionen Baskerlandet i det nordlige Spanien, med et indbyggertal på cirka 184.000. Byen ligger ved kysten til Biscayabugten. Få de bedste smagsprøver på det baskiske køkken i pintxosbarerne, hvor de serverer tapas. Få et billigt festmåltid af gourmetbidder af blæksprutte, ansjoser, vilde svampe og andre spændende smagsoplevelser fremstillet af lokale produkter. Nyd et glas cider til dine “pintxos”, og besøg derefter barerne i den gamle bydel efter middagen. ( kilde: Wikipedia ) 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar