På tur

Vi har kørt en del kilometer på det sidste, både fordi vi har besøgt elever fra sidste år, og fordi vi var en tur i Sydafrika i påsken.

Jeg har netop lavet en lille film fra WutomiAgri – og så fik jeg lyst til at lave en hertil også.

På filmen kører vi over Limpopofloden, og jeg kom i tanke om Rudyard Kiplings fortælling om, hvordan elefanten fik sin lange snabel. Kender du den ikke, så find den!

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar