Livet kan ændre sig på et splitsekund

Jeg har i længere tid haft smerter i venstre arm. Jeg har sagt det flere gange til familien, men aldrig været forbi lægen. Forleden fandt jeg en stor “knude” i venstre armhule. Den er ikke øm eller andet, men jeg kunne mærke den hver gang jeg vaskede mig. Den er på størrelse med en dadel. Efter nogle dage begyndte mit venstre brystvorte at blive meget øm. Faktisk så meget at jeg ikke kunne kramme en person uden at mærke smerte i mit bryst. Jeg begyndte at bruge en meget blød BH…… Nu vil de fleste tænke ” hun har brystkræft”, men det gjorde jeg ikke.

Jeg besluttede at bestille tid hos lægen – faktisk mest pga armen. Jeg kunne få en tid om ca 1 måned. Jeg ringede for at få en akuttid. Jeg fik en tid hos lægen fredag morgen. Lægen kunne se min knude i armhulen ved blot at kigge på mig. Hun undersøgte mine bryster og fandt en knude i mit venstre bryst…… NU blev jeg mega bange!

Jeg blev indstillet til mammografi og scanning, og fik tid tirsdag ugen efter. Vores sundhedssystem virker upåklageligt i denne situation. TAK!

Mine følelser og tanker fra fredag til tirsdag gik fuldstændig amok. Jeg forberedte mig på alle mulige svar. Jeg var bange og frygtede det værste.

MEN jeg har heldigvis ikke brystkræft – blot en fedtknude i armhulen og hævet mælkekirtler i brystet. Jeg ved stadig ikke hvad der er galt med armen, men det er faktisk også lige meget.

Hold nu kæft, hvor livet hurtigt kan ændre sig!

……Jeg fortalte lægen at det ikke var rimeligt, hvis jeg også skal rammes med kræft, når jeg nu har “trukket” MS.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar