Stort håndboldstævne i julen – AFLYST

Jeg er håndboldtræner for et hold piger på 17-18 år. Vi skulle til et stort håndboldstævne mellem jul og nytår. Stævnet er aflyst, da det ikke er muligt ift Corona.

Jeg har deltaget i de typer stævner i mange år – både som spiller og som træner. Det er det sjoveste og fedeste at deltage. Vi spiller kampe mod hold fra hele landet og fra udlandet. Vi møder nye mennesker og ser andre og nye hold. Der findes nye venner og skabes gode relationer, da vi alle er der for det samme – HÅNDBOLD.

Jeg forstår udmærket at stævnet er aflyst, men hold fast hvor er det synd for de unge mennesker, at de ikke får lov til at få denne oplevelse. Det er virkelig hyggeligt at sove i klasselokale i sovepose ( det er også lidt hård for en ældre dame som mig ). Det giver et fedt sammenhold.

Jeg bliver hjemme i juledagene og laver julehygge med min familie – det er jo også hyggeligt.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar