Ferie under varme himmelstrøg

 

Min mor, far og søster, har tre gange før været på ferie ved den italienske ferieby, Jesulo. Jeg har aldrig været med, men nu skal både min kæreste og vores børn med. Det er vores første charterferie, så det glæder vi os rigtig meget til. Vi har jo været på ferie før, da min lille familie tog til Thailand i 1 mdr. Det var dog ikke charterferie som det bliver denne gang. Vi skal formentlig ikke bevæge os meget mere, end ned til strandstolen, op til baren, i swimmingpoolen, og byens restauranter. Det er derfor dømt den helt klassiske badeferie.

Det er snart nogen år siden jeg sidst har prøvet det. Sidste gang var jeg på Fuerta Ventura med Mai Britt. Nu skal vi konstant tage højde for skygge, solcreme, og væske indtag, men heldigvis er min forældre meget hjælpelige med dette.

Jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark med en lækker sun tan, så må vi se, hvad badevægten siger efter sådan en tur …

 

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar